Customer support medewerker

Vacaturebeschrijving:

Als klantenservice medewerker ben jij het aanspreekpunt voor klanten en collega’s en krijg je uiteenlopende vragen. Voorbeelden van vragen bij een functie bij de bank zijn: Mijn online bankieren doet het niet; kan jij ervoor zorgen dat ik weer in kan loggen? of ik wil graag snel een transactie aanvragen, wil je dit voor mij in orde maken? Ook vragen op personeelsgebied behoren tot de functie van klantenservice medewerker. Het kan zijn dat een collega benieuwd is naar het verlof wat hij nog heeft staan. Of een leidinggevende wil van jou advies over de te volgen procedure van langdurige ziekte van een medewerker. Het kan ook zijn dat iemand een vraag heeft over het omzetten van een zorgverzekering. Tot slot kun jij als klantenservice medewerker ook vragen krijgen over de beschikbaarheid van vakantie accommodaties. Het is helemaal top als jij deze klanten in meerdere talen te woord kunt staan.

Waar kom jij te werken?

Als klantenservicemedewerker kun je bij verschillende organisaties gaan werken. Je kunt hierbij denken aan een van de oudste banken van Nederland of een zorgverzekeraar. Ook een reisorganisatie behoort tot de bedrijven.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Geen één dag is hetzelfde. Je start de dag in elk geval op met een lekker kopje koffie. Veel tijd is er niet te verliezen, want de dag begint meteen. Je installeert je op je werkplek en checkt je mailbox. Wat heeft prioriteit? Je pakt deze werkzaamheden meteen op en zorgt dat ze van lijstje af kunnen worden gestreept. Je zet je status op beschikbaar. De telefoon begint meteen te rinkelen. De eerste klanten en collega’s bellen al met vragen. Je probeert gedurende de dag zoveel mogelijk mensen te helpen op de meest service gerichte manier.

Herken jij jezelf hierin?

Ben jij op zoek naar een functie als klantenservice medewerker en wil je ook nog bij te gekke organisaties werken? Ben je ook voor minimaal 32 uur per week beschikbaar? Hoe meer uren jij kan werken, hoe beter. Ook nog mbo afgestudeerd?

Dan ben jij de medewerker die wij zoeken! Solliciteer dan meteen.

Wat krijg je ervoor terug?

Afhankelijk van jouw ervaring ligt het salaris tussen de €2000 en €2500 euro per maand.