Support Medewerker / Productmanager

Teksten, prijslijsten en foto’s. Dat is de content waar jij mee uit de voeten kan. Je gaat samen met de eigenaar voor een zo goed mogelijke presentatie van de vakantiehuizen. Jij vindt het leuk om te werken in de backoffice en reageert op allerlei vragen van vakantiehuis eigenaren. Heb jij zin om je loopbaan te starten of verder vorm te geven in de wereld van vakantiehuizen? Lees dan snel verder.

  • Wij zijn heerlijkehuisjes.nl! Online verhuurder van 2.500 vakantiehuizen en groepsaccommodaties in Nederland, België en Duitsland. Wij zijn een team met verschillende achtergronden en functies. Wij werken graag samen. We zien ook liever vandaag een kleine verbetering dan morgen ’the next big thing’. Hierin zijn wij betrokken bij elkaar, in ons werk en hebben wij oog voor onze omgeving. Ook vinden wij het belangrijk om plezier in ons werk te hebben en dat onze gasten zorgeloos van hun vakantie kunnen genieten.
  • Jij bent iemand die de beste online presentaties maakt. Je hebt een kritische blik en vindt het leuk om te helpen bij een zo goed mogelijke presentatie van vakantiehuizen op de website. De content op de website is waar jij je medeverantwoordelijk voor voelt. Een prijsadvies uitwerken in Excel? Dat is geen enkel probleem! Met jouw inzicht zorg je voor een optimale presentatie van de vakantiehuizen. Dit bereik je natuurlijk samen met de eigenaar en hiervoor pak je gemakkelijk de telefoon. Verder vind je het leuk om met name op ons gezellige kantoor te werken en opvolging te geven aan allerlei vragen die binnenkomen.

Wat vragen wij van jou

  • Je bent een pietje-precies maar weet ook van doorpakken.
  • Je bent zowel mondeling als schriftelijk taalvaardig.
  • Je kan je werk goed organiseren en plannen.
  • Je hebt een MBO niveau 4 of HBO opleiding gedaan.
  • Je hebt affiniteit met de reisbranche.
  • Kennis van de Duitse taal en Excel zijn een pré.

Contact

Heb jij zin om per direct aan de slag te gaan voor minimaal 32 uur per week? Stuur dan snel jouw motivatie en cv.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd